Om Den lille økonom

En lille økonom

med stor personlighed

års erfaring

%

uforpligtende

udførte regnskaber

færre bekymringer

Min baggrund

Mød Daniel

Mit navn er Daniel Mikuta, jeg er 28 år og er bosat i Glostrup. Jeg har altid været glad for tal og har været i revisionsbranchen, siden jeg blev ansat som revisortrainee tilbage i 2015.

Jeg har de seneste seks år udarbejdet regnskaber, hjulpet med bogføring, rådgivning og optimering indenfor moms, skat og virksomhedsdrift for både små og mellemstore virksomheder.

Af ovenstående erfaring kan jeg også hjælpe hele vejen rundt; om det så drejer sig om bogføring, udarbejdelse af regnskaber eller rådgivning, er jeg altid på pletten.

Min baggrund:

Som medlem af Cereda, er jeg forpligtet til at opretholde den højeste standard inden for bogføring og regnskab.

Uddannet hos Copenhagen Business School i 2019

HD i regnskab og økonomistyring

Historien bag

Personlig rådgivning, hvor ingen bliver glemt

Grunden til jeg valgte at kalde det “Den Lille Økonom” er at jeg gennem min tid i revisionsbranchen kunne se at mange kunder følte sig glemt og derfor skiftede revisor. Derudover syntes jeg at der var for lidt rådgivning og at der ikke var mange “personlige revisorer”. Alt for ofte handlede det om at lave regnskaber og sende en regning.

Ovenstående er hvad jeg gør op med – i Den Lille Økonom bliver man ikke glemt, da jeg går op i at have en personlig kontakt og agere som personlig revisor. Derudover ynder jeg også at bidrage med så meget rådgivning jeg kan; omend det er vedrørende valg af systemer, optimering af bogføringen eller noget helt tredje. Alle spørgsmål er velkomne

Forvandel komplekse tal til trygge beslutninger

Book en uforpligtende snak omkring hvordan jeg kan bedst kan hjælpe dig