Bogføring af bilag

For de fleste er bogføring af bilag ikke det mest spændende og som selvstændig skal man i forvejen jonglere en masse bolde, men bogføring af bilag er unægteligt en vigtig funktion i virksomheden.

Uden løbende og korrekt bogføring, kan du potentielt foretage forkerte beslutninger, investeringer og du har ikke føling med hvordan det går din virksomhed.

Fra kaos til klarhed

En kunde som tidligere selv havde stået for bogføring, ønskede at outsource dette da det var for tidskrævende.

Efter at have gennemgået bogholderiet, kunne det konstateres at de brugte for mange penge. Efter at have skruet på åbningstider og medarbejderskema gik virksomheden fra månedlige underskud til flotte overskud fra den ene til den anden måned.

Ovenstående er blot et eksempel men siger noget om hvor afgørende et redskab bogføring kan være til at undgå finansielle faldgrupper og så du kan styre din virksomhed med sikkerhed.

Virksomhedens sundhedstjek

Hvis ikke man løbende ajourfører sit bogholderi og holder sig opdateret på økonomien, vil det i de fleste tilfælde være næsten umuligt at kunne vurdere virksomhedens sundhed i realtid.

Den løbende bogføring kan bruges som en virksomheds sundhedstjek. Om det så er for at vurdere om det er på tide at investere i nye maskiner, om der er råd til den kommende moms eller for at se hvad man kan trække ud i løn, er det et uvurderligt sundhedstjek at foretage.

Freelance grafisk designer - Katrine Laustsen

Skrevet af Daniel Mikuta

Mit navn er Daniel og jeg er utrolig passioneret omkring virksomheder og økonomi.

Med en baggrund indenfor revision har jeg 10 års erfaring, med at  hjælpe både store og mellemstore virksomheder navigere gennem udfordringerne indenfor økonomi og regnskab. Skal jeg også hjælpe dig?